dinsdag 31 maart 2015

Dankbaar

Dankbaar, echt waar

Omdat mijn motto is: My strenght comes from my pain (Agnostic Front).
Ik weet, uit ervaring, dat het leven kansen geeft, als je ze maar wil zien. Nu is het nog moeilijk, ik sta er midden in, maar ik ga hier op terug kijken en dankbaar zijn. Omdat dit is wat ik nodig had op weg naar meer mij....
Later ga ik dat zien, later ga ik dat voelen, dat weet ik.  Dat is het voordeel van pijnlijke ervaringen , ik ben 'daar' als eens geweest...

Dus als ik weet dat ik dat later ga denken/voelen kan ik er nu al even goed aan beginnen he :)
Ik probeer alvast!


 Free is a bird!!!! En dat in de lente, beter kan het niet he....


Mijn eerste verjaardagskadoo! Van mijn allerliefste Oma Marloes, die mij beter kent dan een echte oma;) Geweldig mooi, geweldig lief en geweldig ontroerend! Te mooi om te gebruiken maar aangezien dat zonde is ga ik het toch doen hoor! Dikke dikke kus!En mijn tweede verjaardagskadoo! Ook al zo mooi en lief! En zo cool, met mijn naam! Dikke merci allerliefste Nadia!!!

3 keer dikke Dankbaar! En mijn allerliefste ben ik ook dankbaar, voor alle steun en bovenal omdat hij vakantie heeft genomen, om mijn eerste dagen thuis fijner te maken!
Mijn leven zit vol schatjes, waarvoor nog eens Dank!
#Dingendiefijnzijn!!!

Dank, dank, dank!

Huil niet omdat het over is,
lach omdat het gebeurd is.
-Dr. Seuss-

Liefs Els

7 opmerkingen:

 1. That's the spirit, Els! Ook al ken ik je niet persoonlijk, ik heb vandaag veel aan jou moeten denken en aan je laatste werkdag. Voor elke deur die dicht gaat, gaat er een andere deur weer open, laat die nieuwe kansen maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dappere Els, ik lees een lach en een traan, sterkte meid!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben jij vandaag dan ook nog jarig? Heb ik dat ergens gemist...?
  Fijne verjaardag alvast dan!
  Geniet van de dagen samen met Karel! Je vertelt het allemaal heel mooi... inderdaad juist... je kan al maar beter vanaf nu er aan beginnen... Het komt allemaal helemaal goed. Dat is wel zeker!
  Veel moed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En toen was het alweer 2 april, hoop dat je eerste dagen zijn meegevallen en dat de 'bird' in jou zijn vleugels weer uit slaat als de tijd daar is. Gun jezelf de tijd die nodig is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben je verwend! Natuurlijk volkomen terecht overigens. Het noteboekje is zo schattig, wat een leuke meesjes!! Ook de armband is leuk, heerlijk retro, en je horloge is gááf! Liefs, Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Graag gedaan! Hopelijk had je ondanks de moeilijk momenten toch een héle fijne verjaardag. Nee ik hoop dat niet, ik wéét dat! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Het is altijd fijn om van jullie te horen! Bedankt voor je reactie!!!